Turizmus

Zala. Nekünk, helyben élõknek fel sem tûnik az a változatosság, amely az idelátogatókat elsõ pillanattól megragadja, legyen az Hévíz gyógyfürdõje, a vétyemi Õsbükkös árnyas rengetege, Keszthelyen a Festetics-kastély, a „szegek” vidéke, vagy a Mura-mente.
Pogányvárból kitekintve elõttünk a Balaton és a Kis-Balaton, mögöttünk a Zalai-dombság szelíd lankái, évszázados gesztenyéseivel, balról a borospincék, jobbról egy iramló szarvascsorda. Tavasszal vadvirágos erdõk és mezõk, õsszel a szüreti fesztiválok csalogatnak. Apró középkori templomok, barokk apátságok, modern városok, életvidám falvak, termálfürdõk várnak.


Álmunk, hogy ne csak nekünk, helyben élõknek, hanem Magyarország minden lakójának, és más országokban élõknek, Zaláról ilyen emlékképek villanjanak fel, ahol jó volt lenni, jó volt enni, és még jobb lesz visszatérni!


Álmodjuk együtt e varázslatos megyét, fejlesszünk egymásra építve, és éljünk azzal, amit a természet és a történelem adott nekünk!


Mert ZALA visszavár!


Zala megye turizmusához kapcsolódó, szakértõink munkájaként megvalósult projektek és internetes oldalak:
http://www.zalanka.hu


Érdeklõdik Zala megye iránt, együttmûködõ partnereket keres az idegenforgalom területén, vagy turizmushoz kapcsolódó fejlesztést tervez?

Vegye fel a kapcsolatot velünk és segítünk tervei megvalósításában!
Kapcsolatfelvételhez kattintson a KAPCSOLAT szóra!