Területfejlesztés

Minden ember tevékenysége a térhez, egy jól meghatározható fizikai környezethez kapcsolódik, ahol él, dolgozik és szórakozik.
A mi terünk elsõsorban Zala megye, annak számos térsége és települése, és célunk e területek megújítása, folyamatos fejlesztése.
Számunkra legalább olyan fontos egy kis mûhely felépítése, termékeinek piacra juttatása, mint az, hogy egy több száz embert foglalkoztató cég üzemcsarnokának kialakítását segítsük.
Egy civil szervezet elképzelései sok esetben elõre nem jelezhetõen indíthatnak el nemzetközi, vagy országos mozgalmakat, változtathatják meg települések, régiók mindennapjait.
Egy zalai törpefalu számára létkérdés a ravatalozó felújítása, másutt az elkerülõ út megépítése, az iskola helyben tartása, vagy munkahelyek teremtése.


Mi abban szeretnénk segíteni, hogy az ötletekbõl tervek, aztán beruházások legyenek, falvainkban a szociális ellátás mellett másról is kelljen gondoskodni, és gyermekeink a tanulmányaik után visszatérjenek szép ZALÁBA.


Terület- és vidékfejlesztéshez kapcsolódó, szakértõink munkájaként megvalósult projektek és internetes oldalak:
Csesztreg, a tudatos falufeljesztés mintapéldája
 


Ön is úgy gondolja, hogy csak tudatos fejlesztéssel mehet elõre a térség, komplex fejlesztésben gondolkodik, melyhez forrásra lenne szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot velünk és segítünk tervei megvalósításában!
Kapcsolatfelvételhez kattintson a KAPCSOLAT szóra!