Hírek, aktuális információk

Elektronikus pályázati portál az Otthon Melege Programhoz Elektronikus pályázati portál az Otthon Melege Programhoz

Elkészült az Otthon Melege Program keretében meghirdetett, a mosógépek energiahatékonyságot eredményező cseréjét támogató alprogram elektronikus pályázati honlapja.

Dátum: 2015. június 26. [olvassa el teljes cikkünket]
Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése

Magyarország Kormányának pályázati lehetőséget hirdet a mikro-, kis és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése érdekében.(GINOP-1.2.1-15)

Dátum: 2015. június 23. [olvassa el teljes cikkünket]
Lenti Járási Értéknap

A Zala Megyei Önkormányzat "Értéktárak népszerűsítése, helyi értékek feltárása" projektjének keretében 2015. június 20-án Lentiben Lenti Járási Értéknap programot szerveznek.
A rendezvény mottója "Az értékek itt vannak közöttünk!". A rendezvényen ennek jegyében szellemi, emberi, tárgyi, természeti kincseket mutatnak be.

A rendezvény részletes programját a következő oldalon található plakáton olvashatják!
Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Dátum: 2015. június 18. [olvassa el teljes cikkünket]
Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása  Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása

Magyarország Kormányának felhívása a mikro-, kis és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatására (GINOP-1.2.2-15).

Dátum: 2015. június 15. [olvassa el teljes cikkünket]
Partnerség és párbeszéd a vállalkozásokért rendezvény Partnerség és párbeszéd a vállalkozásokért rendezvény

A Zala Megyei Kormányhivatal, a Zala Megyei Törvényszék és a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 2015. június 17-én, Lentiben a Városi Művelődési Központban közösen szervez rendezvényt a "Nyitott Igazságügy" program keretében.
A rendezvény 14 órakor kezdődik, amelynek végén egy kerekasztal beszélgetést szerveznek. A kerekasztal beszélgetés kapcsán lehetőség lesz a résztvevőknek a kérdésfeltevésre nemcsak a fórum előzetes előadásaival kapcsolatban, hanem a Kormányhivatalhoz tartozó szakigazgatási szervekhez tartozó témaköröket illetően is.

Dátum: 2015. június 10. [olvassa el teljes cikkünket]
Otthon Melege Program Otthon Melege Program

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pályázatot hirdet a háztartások energiahatékonyságának növelése érdekében, meglévő háztartási nagygépek (mosógép) magas energiahatékonyságú, új berendezésekre történő cseréjének támogatására.

Dátum: 2015. június 08. [olvassa el teljes cikkünket]
IV. Kárpát-medencei Tündérkert Találkozó IV. Kárpát-medencei Tündérkert Találkozó

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Szilvágyon a Tündérkertek Kárpát-medencei találkozóját immár 4. alkalommal. A találkozó ismét visszatért a Tündérkert-mozgalom bölcsőjébe, Zala megyébe, Göcsej szívébe.
A találkozón a Kárpát-medence számos térségéből és Zala megyéből érkezett vendégek vettek részt, több Tündérkert képviselője is.
A programot az Őrség Határok Nélkül Egyesület és a Szilvágyért Község Önkormányzata valósította meg.

Dátum: 2015. június 03. [olvassa el teljes cikkünket]