Pályázat "Kerékpárosbarát Település 2013" és "Kerékpárosbarát Munkahely 2013" cím elnyerésére

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium ismét meghirdetette a Kerékpárosbarát Település és Kerékpárosbarát Munkahely címû pályázati felhívását, amely idén egyszerûsödött és az adatlapot internetes felületen is ki lehet tölteni.
A pályázati felhívással a közlekedésért felelõs tárca a munkáltatók, önkormányzatok példamutató intézkedéseit és kezdeményezéseit ismeri el a kitüntetõ címekkel. A felmérések szerint Magyarországon évrõl-évre gyarapodik a rendszeresen kerékpározók tábora. A felhívás ösztönzi az önkormányzatokat, munkáltatókat a kerékpárral közlekedõ munkavállalók, ügyfelek kiszolgálására alkalmas munkahelyek, intézmények kialakítására.


A "Kerékpárosbarát Település" címre önkormányzatok pályázhatnak önállóan, vagy amennyiben az önkormányzat nem kíván pályázni, a településen mûködõ civil szervezetek is pályázhatnak a település nevében.
A "Kerékpárosbarát Munkahely" címre munkáltatók, intézmények pályázhatnak a mikro vállalkozástól a nagyvállalatig.

A pályázatokat elektronikusan és papír alapon is be lehet nyújtani.

Beadási (beérkezési) határidõ: 2013. szeptember 30.

A nyerteseket díjazzák, és oklevéllel ismerik el. A nyertes pályázók jogosultak a „Kerékpárosbarát Település 2013” „Kerékpárosbarát Munkahely 2013” emblémát egy évig használni.  

A pályázati felhívás részletei és a benyújtásra vonatkozó információk elérhetõk itt ("Pályázati felhívás" címre kattintva) jobb oldalon a "Kapcsolódó anyagok" pont alatt: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS


Forrás: A hír készült a "Szeptember végéig pályázhatók a Kerékpárosbarát címek" cikk alapján, amely elérhetõ a kormany.hu oldalon (kormany.hu szóra kattintva).