Segway, E-rollerek és Elektromos autókölcsönzés a Hévíz Tourinformban

Kép címe

Hévíz és környékének megismerésére új formában is lehetőség nyílik a városba érkező turisták számára. A térség látnivalóit és a természetet a kirándulók már segway, e-roller vagy elektromos autóval is körbejárhatják, melyeket a Hévízi Tourinform irodából lehet bérelni.


Az önegyensúlyozó, kétkerekű, elektromos meghajtású segwayekkel a túrázás még felejthetetlenebb túrázást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A kalandra, élményre vágyók minden bizonnyal megtalálják számításukat, ha ezzel az eszközzel kerekezik be a Hévíz látnivalóit.
Egyéni vagy akár családi, baráti társaságok számára is igénybe vehető.
A tourinform iroda a kezdőtől a haladó szintű segway használók számára több túraajánlattal is várja az érdeklődőket.

Az idei év újdonsága a városnézés új formájaként a 2 személyes, 100%-osan elektromos hightech Twizy autó. Így a Balaton és környékét Hévízre érkezők már bérelt elektromos autóval is felfedezhetik, mellyel egy töltéssel 80-100 km távolság tehető meg. A teljesen automata, könnyű használatú járművet akár ajtók nélkül, cabrióként is lehet használni.
Külön bérelhető IPAD-ra telepített túravezető alkalmazás, mely nemcsak GPS-ként, hanem
személyi túravezetőként segít a környék érdekességeinek és nevezetességeinek felfedezésében.

Harmadik közlekedési eszközként akár elektromos rollerek is bérelhetők, mely a 21. század finoman hangolt, míves kivitelű és korszakalkotó járgánya. Használhatjuk úton, járdán, terepen, valamint rövid és hosszú utak megtételére egyaránt. A kiváló sport ész közlekedési eszközzel 25-30 km is megtehető, és és 25-30 km/h-ás sebességgel is képes haladni 

Információk, túrafoglalás: info@hsb.hu és www.hsb.hu/heviz (foglalás menüpont)

Forrás és bővebb információ: http://www.heviz.hu/programok/segway-turak/