Falusi vendéglátó képzés indul

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége falusi vendéglátó képzést indít több helyszínen október végén való indulással. A képzés célja szakmai felkészítés, kezdő falusi vendéglátók és vidéki szolgáltatóként tanyagazdaságot, farmgazdaságot működtető magánszemélyek, kis- és mikro vállalkozások számára.


A képzésre 2014. szeptember 30-ig lehet jelentkezni, amelynek a célcsoportja a falusi vendégfogadók, a falusi turizmus, mint szolgáltatói tevékenység iránt érdeklődők, akik most tervezik bekapcsolódásukat a vendégfogadásba, vagy szeretnék ismereteiket elmélyíteni. Ők lehetnek kezdő  falusi vendéglátók, ÚMVP nyertes falusi szállásadók, vidéki szolgáltatók, tanyagazdaságot és farmgazdaságot működtető  magánszemélyek, őstermelők, kis- és mikro vállalkozások vezetői, munkatársai.

A képzés tervezett  helyszínei:

  • Eger
  • Győr
  • Báránd - Szarvas
  • Budapest
  • Pécs

A képzés várható időtartama 60 óra, 3x2 alkalom.

A képzés formája hétvégi előadások és gyakorlati foglalkozások.

A képzésre a jelentkezési lap kitöltésével és az agroturizmus@t-online.hu címre való visszaküldésével lehet jelentkezni 2014. szeptember 30-ig.
A jelentkezési lap elérhető a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége honlapján vagy a JELENTKEZÉSI LAP szóra kattintva.

Forrás: A hír készült a http://www.fatosz.eu oldal "Falusi vendéglátó képzés" című anyaga alapján, amely elérhető a www.fatosz.eu oldalon (a www.fatosz.eu szóra kattintva).