Gazdag Gazda Rendezvénysorozat szeptemberben

Egy online mezőgazdasági piactér szeptember elején, négy helyszínen egész napos rendezvényen tart oktatást azoknak a mezőgazdasági termelőknek, akik szeretnének megismerkedni a sikeres online kereskedelem fortélyaival.
A képzéseknek 2014. szeptember 2-án Hajdúböszörmény, szeptember 4-én Szeged, szeptember 9-én Györköny, szeptember 11-én pedig Budapest ad otthont.


A rendezvényre a fő témát jelentő online mezőgazdasági kereskedelem mellett több kapcsolódó terület előadóit is meghívták.
A konferencián gyakorlati példákon keresztül mutatják be a gazdáknak, hogyan és hol tudják termékeiket, szolgáltatásaikat hatékonyan népszerűsíteni, és honnan szerezhetik a legjobb információkat a felvásárló cégek a jó döntéseikhez. Szó lesz az internetes kereskedelem törvényes hátteréről, szabályokról, a termékhirdetések ideális elhelyezéséről, az AdWords-megjelenésekről, a honlapkészítésről, az internetes fizetési garanciáról, valamint a különböző tartalmak elkészítéséről. A résztvevők tippeket kaphatnak arról is, hogyan növeljék forgalmukat kapcsolataikon keresztül az eddigieknél hatékonyabban. A nap végén a résztvevők ajándékba kapják a Magro Gazdag Gazda Tudásanyagot is, amely a tanultak összefoglalását tartalmazza bővített példákkal, tippekkel, és konkrét háttéranyagokkal.

További információk a www.magro.hu honlapon érhetőek el.


Forrás: A hír készült a www.umvp.eu oldal "Gazdag Gazda Rendezvénysorozat" című anyaga alapján, amely elérhető a www.umvp.eu oldalon (a www.umvp.eu szóra kattintva).