Online álláskeresési szolgáltatás a Nemzeti Munkaügyi Hivatalnál

Az álláskeresés on-line világában új lehetõségként jelent meg a Virtuális Munkaerõpiac Portál (VMP), amely ingyenes szolgáltatásokat biztosít az álláskeresõknek és a munkavállalóknak. A portál fõ célja, hogy a munkáltatók és a munkavállalók minél könnyebben, minél egyszerûbben egymásra találjanak.


A Nemzeti Munkaügyi Hivatal által üzemeletett portál szolgáltatásait külön menüpont alatt érhetik el az álláskeresõk és munkáltatók, de gyorskeresõ funkció is segíti az információhoz jutást.
Az állásajánlatok és az aktuálisan állást keresõk között is szakterületek szerint tudunk keresni, de hasznos dokumentumok is elérhetõk a "Dokumentumtár" menüpont alatt, például önéletrajzminták, vagy különbözõ tájékoztatók a munkáltatóknak.
Az oldalon keresztül számos munkavállaláshoz, foglalkoztatáshoz szükséges, hasznos információt tudunk elérni közvetlenül, így mind az állást keresõk, mind pedig a munkáltatók részére megkönnyíti a munka világában való mindennapi feladatok végzését.

Forrás: A hír készült az "Online álláskeresési szolgáltatást indított a Nemzeti Munkaügyi Hivatal" cikk alapján, amely elérhetõ a kormany.hu oldalon (kormany.hu szóra kattintva).