Vidékfejlesztési Programot bemutató kamarai kézikönyv

Kép címe

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) új kézikönyvet készített, amely az országban elsőként ad átfogó és hiteles tájékoztatást a lehetséges pályázók számára az új Vidékfejlesztési Programról.


A kézikönyv 100 oldalon mutatja be a mezőgazdasági termelők, erdőgazdálkodók, élelmiszer-feldolgozók, más, vidéken működő vállalkozások, nonprofit szervezetek, önkormányzatok számára közérthető nyelven a Vidékfejlesztési Program lényeges elemeit. A kiadvány minden műveletet egy-két oldalban foglal össze, a megértést ábrák és táblázatok segítik.
A 120 ezer példányban megjelenő kézikönyvet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara valamennyi, 3.000 STÉ (Standard Termelési Érték) feletti termelési potenciállal rendelkező tagjának postán ingyenesen eljuttatja.

A kiadvány emellett már letölthető a kamara honlapjáról és rövidesen a falugazdász-irodákban is hozzájuthatnak az érdeklődők.

Letöltés: VIDÉKFEJLESZTÉSI PROGRAM KÉZIKÖNYV


A Vidékfejlesztési Programot bemutató kézikönyv mellett már másik három témában is megjelent kiadvány, amelyek szintén elérhetők elektronikusan:

  • zöldítés gazdálkodói kézikönyv (letöltés)
  • kölcsönös megfeleltetés gazdálkodói kézikönyv (letöltés)
  • nitrát-érzékeny területekre vonatkozó jogszabályokról szóló kézikönyv (letöltés)

Szeptemberben tovább bővül a sorozat, ekkor jelennek meg az agrár-környezetgazdálkodásra és az ökológiai gazdálkodásra vonatkozó támogatásokról szóló kiadványok.


Forrás: A hír készült a www.nak.hu oldal "Megjelent a Vidékfejlesztési Programot bemutató kamarai kézikönyv" című anyaga alapján, amely elérhető a www.nak.hu oldalon (a www.nak.hu szóra kattintva).