Áramfejlesztő játszótér

Kép címe

Magyarországon elsőként a kispesti központi játszótérre kerültek ki kültéri, elektromos áramot termelő fitneszgépek. Nem csupán az egészséget és a kondíciót lehet megőrizni velük, de közben a mobiltelefon és a laptop is feltöltődik.


A megújuló energiaforrással működő spiningkerékpár, a kézikerékpár, a fekvőkerékpár és ellipszisgép a szabadban végzett sportolás öröme mellett lehetővé teszi, hogy a mozgás során termelt energia újratölthesse a lemerült mobiltelefont, a laptopot és egyéb elektronikus berendezést.

A Magyarországon, de Európában is egyedülálló ElektroFit sarkot átadó polgármester arról beszélt többek között, hogy a tiszta levegő és a mozgás hozzásegíthet bennünket ahhoz, hogy teljesebb, egészségesebb életet élhessünk – fogalmazott Gajda Péter.

Az Európában is egyedülálló, környezetbarát, ember által termelt megújuló energiaforrással működő kültéri fitneszberendezések sötétedés után is használhatók, mivel a világítását a gépeken végzett gyakorlatok során megtermelt áram biztosítja.

Forrás és videó: http://energiaoldal.hu/aramtermelo-jatszoter-kispesten-video/