24 város az Utazás 2014 Kiállításon

Kép címe

24 Város együttműködés is részt vett az Utazás 2014 Kiállításon, Budapesten. A 24 város kiadványainak nagy sikere volt az érdeklődők körében.


2014. február 27. és március 2. között került megrendezésre az Utazás kiállítás Budapesten. A rendezvény külföldi díszvendége Tunézia, belföldi díszvendége Pécs, kulturális díszvendég pedig Matyóföld volt. A hazai turisztikai régiók mellett számos külföldi ország is képviseltették magukat kiállításon, ahol számos érdekességet, kulturális értékeket, hagyományokat és az aktív szabadidő eltöltésére kínáltak lehetőségeket az érdeklődőknek.

Ebben az évben a családi utazási ajánlatainak éve volt, ezért a Családbarát Sziget standján összegyűjtötték azokat az ajánlatokat, melyek kifejezetten a családok önfeledt szórakozását támogatják. Az Utazás Kiállításon a Lenti Tourinform standján részt vett a 24 város együttműködés is. A kiállításon népszerűek voltak a 24 várost bemutató kiadvány valamint a magyar városok szálláslehetőségeit és éttermeit bemutató kalauz. Az Utazás Kiállításon a 24 város kifejezetten családbarát csomagajánlatokat is kínált a standot felkeresők részére.